eRădăuţi
Bună să-ţi fie inima, Vizitator
Vă rog Login(autentificare) sau Înregistrare.    Ai uitat parola?
Re:Ce face lumea in Radauti? (1 utilizator(i) citesc acest subiect chiar acum) (1) Vizitator
Mergi la sfârşitull paginii răspunde Favoured: 0
SUBIECT: Re:Ce face lumea in Radauti?
Romy ()
utilizator offline Click pentru a vedea profilul acestui utilizator
Ce face lumea in Radauti? în urmă cu 4 ani, 8 luni  
Am deschis acest subiect pentru ca mi-am seama ca e foarte plictisitor pentru radauteni sa traiasca in acest oras... Sa spunem ca esti un om oarecare si vrei sa iesi cu prietena ta in oras. Unde mergi? Unde poti sta linistit intr-o atmosfera placuta, o muzica placuta si preturi nu prea "piperate"? Sunt si eu curios...
Introdu codul aici   
Deşi instrumentele pentru emoticonuri şi cod BBCode nu sunt vizibile, poţi tasta aceste coduri direct (de ex. ":)" fără ghilimele este un zâmbet)

Logged Logged  

O sa fie bine... trust me...
  Reply Quote
Re:Ce face lumea in Radauti? în urmă cu 4 ani, 8 luni  
Stai acasa macar stii ca te serveste cineva si nu astepti pe cineva care vine nervos ca l ai deranjat de la barfa momentului (care oricum nu e adevarata dar....) si iti spune in sila "ce doriti"
Introdu codul aici   
Deşi instrumentele pentru emoticonuri şi cod BBCode nu sunt vizibile, poţi tasta aceste coduri direct (de ex. ":)" fără ghilimele este un zâmbet)

Logged Logged  

Reply Quote
Romy ()
Re:Ce face lumea in Radauti? în urmă cu 4 ani, 8 luni  
Hmm.... s-a putea sa fie o idee buna si asta... dar... nu toata lumea are pe cineva acasa care sa serveasca... eu am dar nu toti.. in orice caz... cred ca ai dreptate..
Introdu codul aici   

Logged Logged  

Reply Quote
Re:Ce face lumea in Radauti? în urmă cu 4 ani, 7 luni  
Se cam plictiseste lumea prin Radauti, parerea mea si nu numai a mea. Eu una disper cand ma gandesc ca vine weekend-ul. M-am saturat de restaurantul X si de localul Y; cat despre discoteca ... aceea e discoteca? Noroc ca Suceava nu e chiar atat de departe ....
Introdu codul aici   

Logged Logged  
  Reply Quote
Se cam plictiseste lumea prin Radauti, parerea mea si nu numai a mea. Eu una disper cand ma gandesc ca vine weekend-ul. M-am saturat de restaurantul X si de localul Y; cat despre discoteca ... aceea e discoteca? Noroc ca Suceava nu e chiar atat de departe ....
Introdu codul aici   

Logged Logged  
  Reply Quote
Romy ()
Nu te cred ca te-ai saturat de restaurantul X.... Sau daca intr-adevar daca te-ai saturat de restaurantul X si de localul Y ar trebui sa incerci restaurantul "La Biju".... nu de alta dar e al meu
Introdu codul aici   

Logged Logged  

Reply Quote
Ce Restaurat colegu? Exista asa ceva?
Introdu codul aici   

Logged Logged  

Reply Quote
Romy ()
Hmmm.... da... exista... Si parera mea e ca e frumos. Restaurantul este situat in str. Calarasi nr.18 in incinta fostei discoteci V.I.P. Te astept pe aici. Sa imi spui parerea ta.
Introdu codul aici   

Logged Logged  

Reply Quote
Mergi la începutul paginii răspunde
forumul eRădăuţi încarnat de FireBoard
Banca Romaneasca - Sucursala Radauti