Operator calculator , procesare comenzi, pt Magazin Online

 1 Noiembrie 2019

1300 RONVa rugam NU SUNATI la nr de telefon de pe cont ( nu se pot da detalii de catre persoana care va raspunde la telefon ) , ci trimiiteti mesaj pe kraftdeleromania@gmail.com sau recrutari@kraftdele.ro
Magazin Online, angajeaza , pentru postul de operator calculator, procesare comenzi , o persoana dinamica , organizata, cunostinte in utilizarea calculatorului, internet, capabila de a asimila lucruri noi, cu dorinta de implicare in activitateea pe care o presteaza.
Cautam persoane tinere aflate in somaj, tanar absolvent (studii medii tehnice/reale sau superioare tehnice) sau persoana defavorizata, locul de munca face parte dintr-un proiect special de dezvoltare zonala. (Zona Radauti jud. Suceava)
Am rugamintea sa cititi tot continutul anuntului . Multumesc
Cautam o persoana care sa isi doreasca sa lucreze in mediul online, sa aiba dorinta de a promova si de a asimila cunostinte noi.
Atributii :
- Confirmarea comenzilor telefonic
- procesarea comenzilor, factura si nota transport ( AWB)
- colaborarea cu colegu din birou si de la ambalare , pentru o eficienta sporita
- pregatire colete, manipulare colete
- solutionarea sesizarilor simple ( retururi,schimburi, etc) , venite de la clienti
Alte cerinte :
- abilitate de comunicare
- abilitate in utilizarea calculatorului
- sociabila
- lucru in echipa
- interes acordat muncii pe care o presteaza
- seriozitate
- punctuala
- dorinta de a invata lucruri noi
Punem accent mai mult pe ceea ce stiti , pe ceea ce faceti , pe cat de repede invatati si asimilati lucruri noi, pe creeativitate si pe seriozitatea cu care faceti lucrurile, decat pe o lista cu scoli terminate .
Apreciem si tinem cont de implicarea si aportul adus de angajatii nostrii, pentru functionarea optima si dezvoltarea activitatii , iar acest lucru se va oglindi in venit.
Despre noi :
Suntem o echipa tanara , detinem mai multe site-uri , avem mai multi colaboratori cu care lucram, suntem pe piata de peste 10 ani , ne dezvoltam in fiecare an si ....avem nevoie de inca o persoana , care sa ni se alature , sa fie implicata .
Pentru persoanele interesate de acest job, asteptam CV ( sau o scurta descriere despre dvs, activitatea anterioara, disponibilitate , un nr de telefon si o adresa de mail . ) , aici , pe OLX ,
Va rugam NU SUNATI la nr de telefon de pe cont ( nu se pot da detalii de catre persoana care va raspunde la telefon ) , ci trimiiteti mesaj pe OLX cu CV si /sau eventualele intrebari .
sau trimiteti mail la : kraftdeleromania gmail.com
Programul nostru de lucru este L- V . 09.00 - 17.30 ( 30 min Pauza ) si poate fi putin flexibil ( se pot decala putin orele )
Locatia biroului este in localitatea Radauti - Suceava, avem un spatiu in suprafata totala 230 mp , curte amenajata de 500 mp, Conditii bune pentru a va desfasura activitatea si a deveni parte din echipa noastra .

c
publicat de companie în categoria Locuri de muncă