Termeni și condiții

1. Introducere

Bine ați venit pe eRadauti.ro. Utilizând situl nostru, sunteți de acord să respectați și să fiți supus termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza serviciile noastre.

2. Acceptarea termenilor

Prin accesarea și utilizarea acestui sit, acceptați automat acești termeni și condiții în totalitate. Dacă nu sunteți de acord cu vreuna dintre prevederile acestor termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați situl nostru.

3. Modificarea termenilor

eRadauti.ro își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi efective imediat după postarea pe sit. Continuarea utilizării sitului după publicarea modificărilor constituie acceptarea acestor modificări.

4. Utilizarea sitului

4.1. Utilizatorii pot posta anunțuri pe sit, respectând următoarele reguli:

 • Anunțurile trebuie să fie legale și să nu încalce drepturile altor persoane.

 • Conținutul anunțurilor trebuie să fie adevărat și exact.

 • Este interzisă publicarea de conținut ofensator, defăimător sau care încalcă normele etice.

  4.2. eRadauti.ro nu este responsabil pentru conținutul anunțurilor postate de utilizatori. Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul și veridicitatea informațiilor publicate.

5. Înregistrarea și conturile utilizatorilor

5.1. Pentru a posta anunțuri, utilizatorii trebuie să își creeze un cont pe sit. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte și complete.

5.2. Utilizatorii sunt responsabili pentru menținerea confidențialității datelor de acces la cont și pentru toate activitățile desfășurate prin intermediul contului lor.

6. Taxe și plăți

6.1. Publicarea anunțurilor pe eRadauti.ro poate fi supusă unor taxe. Informațiile despre tarife și metodele de plată sunt disponibile pe sit. Actualmente publicarea de anunțuri este complet gratuită

6.2. Toate taxele sunt ne-rambursabile, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel.

7. Proprietatea intelectuală

7.1. Tot conținutul de pe sit, inclusiv text, imagini, logo-uri și grafică, este protejat de legile dreptului de autor și alte legi ale proprietății intelectuale. Utilizatorii nu au dreptul să reproducă, distribuie sau să folosească conținutul sitului fără permisiunea explicită a eRadauti.ro.

8. Limitarea răspunderii

eRadauti.ro nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau pe cale de consecință care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a sitului.

9. Rezilierea

eRadauti.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau de a închide contul oricărui utilizator care încalcă acești termeni și condiții, fără notificare prealabilă.

10. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din Rommânia/EU. Orice dispută care rezultă din acești termeni va fi soluționată în instanțele competente din Rommânia/EU.

11. GDPR (regulamentul general privind protecția datelor)

11.1. Colectarea și utilizarea datelor personale

 • eRadauti.ro colectează și utilizează datele personale ale utilizatorilor în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor.
 • Datele colectate includ, dar nu se limitează la, nume, adresă de e-mail, număr de telefon și alte informații necesare pentru furnizarea serviciilor noastre.

11.2. Drepturile utilizatorilor

 • Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele lor personale.
 • Utilizatorii au dreptul de a restricționa sau de a obiecta la prelucrarea datelor lor personale.
 • Utilizatorii au dreptul la portabilitatea datelor.

11.3. Securitatea datelor

 • eRadauti.ro ia măsuri adecvate pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii.

11.4. Divulgarea datelor

 • eRadauti.ro nu va divulga datele personale ale utilizatorilor către terți, cu excepția cazului în care este necesar pentru furnizarea serviciilor sau conform legislației aplicabile.

11.5. Contact pentru probleme GDPR

 • Pentru orice întrebări sau solicitări legate de datele personale, utilizatorii pot contacta responsabilul cu protecția datelor la tudorilisoi (at) gmail.com.

12. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la tudorilisoi (at) gmail.com.


Data ultimei actualizări: 28-06-24