Anunţuri locuri de muncă (pagina 2/3)

Asistent Brand Manager

Locuri de muncă
-experienta in domeniul electrocasnice constituie avantaj -excelente abilitati de comunicare si negociere -capacitate de analiza si sinteza -cunostintele de legislatie comerciala constituie un avantaj -personalitate energica cu initiativa -preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual -cunostinte solide de operare PC -abilitati in managementul timpului, rezistenta la stres -limba engleza nivel avansat(scris,vorbit) Descrierea jobului -Creaza coduri in sistemul ERP Marelvi -Colaboreaza cu magazinele Marelvi si gestioneaza implementarea revistei lunare pe departament Retail(analiza preturi si disponibilitate stoc) -Urmareste gestionarea eficienta a stocurilor pentru fiecare brand din portofoliu -Urmareste vanzarile, evalueaza rezultatele campaniilor    Beneficii: -Pachet salarial motivant -Oportunitatea de a lucra in cadrul unei echipe tinere si dinamice -Un mediu de lucru placut si dinamic in cadrul unei echipe performante -Posibilitati de dezvoltare si promovare -Instrumente de lucru performante

GESTIONAR depozit

Locuri de muncă
Cerinte: - studii medii/superioare, - minim 1 an experienta pe o pozitie similara, - capacitate de asimilare rapida si respecatrea termenelor limita, - cunostinte operare PC, - experienta in domeniul produselor electrocasnice, cunoasterea codurilor produselor - constituie avantaj, - cunoasterea instrumentelor de lucru privind aprovizionarea si livrarea marfurilor, - persoana organizata si responsabila, cu spirit de echipa si atentie la detalii, flexibilitate Descrierea jobului Descrierea jobului: - raspunde de verificarea marfurilor care intra si ies din gestiune(calitativ si cantitativ), - dispune, participa si verifica depozitarea, manipularea si transportul bunurilor si a ambalajelor aferente, - elibereaza bunurile din depozit conform procedurii stabilite, - completeaza documentele cu privire la operatiile din gestiune Beneficii: - salariu fix, - oportunitatea de a evolua intr-un mediu de lucru placut si profesionist - posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala continua Marelvi se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Marelvi puteti gasi pe www.marelvi.ro.  

SC FILOBRANCA din SIRET angajeaza muncitori necalificati

Locuri de muncă
SC FILOBRANCA din SIRET angajeaza personal calificat sau fara calificare in industria textila. Beneficii: - instruire la locul de munca, - program flexibil, - salariu fix+tichete de masa, - bonusuri de performanta si bonusuri anuale, - plata salariului la timp.

Club de noapte/Casa privata Germania

Locuri de muncă
Club/Casa privata Germania angajeaza legal doamne/domnisoare. Venituri 3000 - 7000 lunar. Cazare gratuita. Publicitate gratuita. Tel. sms bip. 00491748543902.  

caue menajera

Locuri de muncă
Caut menajera. Pentru detalii, sunati la nr. 0742083789.

Angajam ospatar

Locuri de muncă
Restaurant Bistro Coquette angajeaza ospatar. Pentru detalii va asteptam la sediul firmei din strada Putnei 213 sau la telefon: 0756706784

angajez om de curte

Locuri de muncă
angajez  om  de curte  la  pensiune   in  radauti    virsta  intre  20  de  ani  si  55  de  ani

Muncitori necalificați (bărbați și femei)

Locuri de muncă
Nouă, la Holzindustrie Schweighofer Rădăuți, ne place să privim ce facem din mai multe perspective. Ceea ce ne permite să fim mereu atenţi la oportunităţi noi și la soluţii inovatoare pentru viitor. Ca să ne asigurăm că toate acestea vor continua, căutăm oameni care vor să înfăptuiască lucruri măreţe, să se dezvolte și să-și construiască un viitor alături de noi. Ce facem? Cu mai mult de 3.100 de angajaţi în Germania, Austria și România, prelucrăm lemnul la cele mai înalte standarde industriale și aprovizionăm clienţi din întreaga lume. Sună atrăgător? Vino să-ţi clădești viitorul alături de noi! Căutăm colegi noi pentru fabrica noastră din Rădăuți, pentru posturile de: muncitori necalificați. Beneficii alături de noi Salariu atractiv; Tichete de masă; Asigurare privată de sănătate; Bonusuri; Condiții de muncă moderne; Instruire. Sună interesant? Atunci așteptăm candidatura dumneavoastră.  Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la telefon: 0230 207 341.

caut bona

Locuri de muncă
Caut bona. Pentru detalii, sunati la nr. 0742083789.